mandag 20. juni 2011

Syr og syr

Jeg syr, jada, hele tiden. Men blir det bilder av det? Lite! Her om dagen sydde jeg ny lue til Liva og sydde likesågodt en matchende tante-lue til tante Ka-lis som nettopp hadde bursdag (nettopp og nettopp, i mai da). Det var stas og lillemor ropte hua-hua til tante også. De ble veldig fine!

Under: pic´s of bukser laget og som jeg elsker å kle Liva i, gode og luftige til sommeren. Flere sydde ting kommer. Nå er det ikke lenge igjen til ferie, å hvor hæli det skal bli=) Først skal vi i bryllup og en liten gave blir forhåpentligvis ferdig før den tid..



 Har hatt stor pågang på bloggen de siste dagen, tross lite oppdatering, det er fett!

tirsdag 14. juni 2011

Hva skjer a?


Jepps, det er en stund siden forrige innlegg, nettleverandøren vår har visst glemt oss den siste måneden så vi har sittet i nett, mail, blogg og facebook-mørket her hjemme. Men i dag virker til å være en god dag, nettet har vært her i mer enn to min og 33 sek, det må være ny rekord!

Uansett, jeg syr og syr, og har mer å vise dere enn dette. Nå har vi kommet så langt uti sommeren at vinterpose og ullunderlag forlagt. Etter at jeg tok den ut virket vogna så tom at jeg bare måtte fylle den opp med noe, og da falt valget på dette "vogninnlegget". Jeg er fornøyd, sånt sett bort i fra at sprettekniven tok med seg litt for mye av stoffet, på siste hullet. Hastverk fungerer aldri. Ny lærdom lært! Forside, yndlingsstoff! Bakside, søtt fuglebomullsstoff fra stoff og stil. For, fleece, lett!

Tror jammen meg jeg lager noen til, i andre farger, varisjon kan da ikke skade? =)

Alt er ellers godt! Tirsdagskvelder er de beste kvelder, Big Bang Theory, lovin´ it! Smil fra sofaen fra meg til deg!