mandag 22. november 2010

Bursdag, flytting og bittebittelitt symaskin

Jeg hadde jammenmeg bursdag her om dagen, kjempestas. Mannen kom jo med fantastiske Elna-overlock for en liten stund tilbake, og den er bursdags- og julepresang i sikkert 5 år fremover. Men hva gjør vel det, for akk for en gave. For bursdagspenger har jeg selvsagt kjøpt stoffer, Günters fantastiske "Børnetøi du selv kan sy" og navnetags. Bare sy-ting-bursdag altså=) Jeeei!

Ellers er vi sykt på flyttefot, det tømmes virkelig i leiligheten, og straks skal vi inn i rekkehus i hjembygda. Litt stress, litt trist, men også gøy. Jeg sitter faktisk å hører på MOI på radioen, flinke Ingjerd! Det er ei flott bygd jeg kommer fra, og nå tar med meg mann og barn tilbake til. Det skal bli spennende. Håper vi kan få kontakt med gamle kjente, og kanskje også få bli kjent med noen nye?

Av prosjekter er det ikke så mye jeg rekker i flytte- og nedpakkingskaoset, men her er et par votter, foret med fleece. Jeg lager mye luer for tiden, så om du trenger lue så har jeg altså mange til overs. Jeg har også fått tak i det koselige pingvinstoffet i grønt, så nå har jeg det i tillegg til lilla. Me like!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar